Goed skieën begint bij een goede voorbereiding. Na het installeren in het hotel werd even gerust, de omgeving verkend en werd vervolgens voldoende tijd uitgetrokken voor het kiezen van passend skimateriaal. Klaar voor de eerste skidag!

donderdag 14 februari 2019

Ook de heilige Valentijn had voor de sneeuwklassers een zonovergoten dag in petto. In de voormiddag werd er geskied en momenteel is het gezelschap in de ban van het meer van Genève. Wanneer ze terugkeren van Montreux verwacht uw verslaggever enkele mooie beelden om te delen. Niets dan goeds hebben we te melden. Alles verloopt naar wens.

Twee complimentjes kunnen wij u niet onthouden:

NM uit B: "Het eten was heel lekker, maar moest mijn mama het klaargemaakt hebben had ik nog een derde keer genomen."

LT, leerkracht in B: "De kinderen hier zien stralen vind ik echt een ervaring om nooit te vergeten."

De voorlaatste keer ski vandaag, een avondmaaltijd die meer op een feest geleek met grote taart, een swingpaleis en een fuif. Overmorgen horen jullie dit thuis allemaal vernoemen in de verhalen van de kinderen. Gisterenavond maakten twee alpenhoornspelers hun opwachting om de fakkeltocht af te sluiten. Het hoofdstuk Zwitserland neigt naar het einde en is klaar om beschreven, voorgelezen, verteld en herbeleefd te worden.  Beste ouders, jullie oogappels liggen inmiddels in dromenland. Moe maar voldaan na weer een zonovergoten dag in de Zwitserse Alpen. 

19.18u. Klaar om te vertrekken. De sneeuwklassen eindigden onder de zon die we nu heel gewend zijn geraakt. Zwitserland is een zomers winterland. 

Beste ouders, we zijn op komst! Houden jullie morgen vanaf 06.00 uur gimme in het oog a.u.b. Volgens het plan komen we toe aan de school om 07.30 uur. 

Tot morgenvroeg!

Dank u, Leysin, het was hier goed.

De portie gezonde lucht hebben wij naar waarde geschat!